VIDEO Ancelotti u zanosu pjeva Realovu himnu nakon ludog prolaska u finale

Foto: Twitter

NOGOMETAŠI  Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu svladali preokretom Bayern s 2:1. U prvom dvoboju u Munchenu bilo je 2:2.

Pogodak je za Bavarce dao Alphonso Davies (68), ali je pobjedu i finale Realu donio dvostruki strijelac Joselu (88, 90+1). Real će u finalu na Wembleyu igrati s Borussiom Dortmund, koja je s ukupnih 2-0 izbacila PSG. 

Luka Modrić je igrao od 69. minute za Real i uspio je doći do svojeg šestog finala Lige prvaka, dok trener Bavaraca Thomas Tuchel ipak nije postao prvi koji bi vodio čak tri kluba u finalima Lige prvaka.

Real je čudesnim preokretom s dva gola u zadnjim minutama uspio još jednom izboriti finale Lige prvaka. Bayern je vodio s 1:0 do 88. minute i nevjerojatne pogreške vratara Manuela Neuera, a nakon toga su šokirani Bavarci primili još jedan gol. Sve je zapravo sličilo na veliko finale Lige prvaka 1999. kada je Bayern od Manchester Uniteda također izgubio s 2:1 nakon što je u sudačku nadoknadu ušao s prednošću od 1:0. 

Nakon susreta svi igrači Reala su utrčali u teren, slavlje je bilo ogromno, a predvodio ga je Carlo Ancelotti, koji je u zanosu pjevao himnu Reala. 

Pročitajte više