UFC 252

Cormier: Stipe bi bio idiot da ne ponovi taktiku iz prošle borbe

Foto: Getty Images/Guliver Image

STIPE MIOČIĆ u nedjelju oko 7 sati po hrvatskom vremenu u Las Vegasu protiv Daniela Cormiera brani titulu teškaškog prvaka UFC-a.

Bit će to njihova treća borba, a Miočić je dobio zadnju prije točno godinu dana u Anaheimu.

"Ovo je najveći trenutak moje karijere jer poštujem sve što Stipe radi, poštujem puno toga kod njega. Moje najveće rivalstvo je ono s Jonom Jonesom, ali ovo je moja najveća borba. Teška kategorija je vrh jer je prvak u njoj najopakiji čovjek na svijetu. Stipe me pobijedio i to mi je ogromna motivacija", rekao je Cormier na press konferenciji uoči borbe.

Amerikanac je prošle godine dominirao čitavu borbu i čak 162 puta udario Miočića da bi ga branitelj naslov pred kraj četvrte runde pogodio u jetru i onda ga završio serijom udaraca.

Ispravio pogrešku

"Vratit će se udarcima u tijelo i bio bi idiot da to ne ponovi. Imao je previše uspjeha s time, ali takva prilagodba može ti proći samo jednom. Zašto? Vratio sam se kući, ispravio sam pogrešku i to se neće ponoviti. Naravno da će me pogoditi u tijelo i nema šanse da sve izblokiram, ali spremniji sam", rekao je Cormier i dodao:

"Najlakše bi bilo da ga srušim i zadržim na podu, ali to troši puno energije. Svi pričaju o mojem hrvanju, ali Stipe jako dobro zna hrvati i to sam osjetio one sekunde kad sam mu zgrabio nogu. Želim se boriti i uživam u tome da ga udaram u lice. Sve ću kombinirati", rekao je.

Pročitajte više