UFC

Cormier: Znao sam da će Khabibu biti preteško

Foto: Getty Images / Guliver Images

DANIEL CORMIER nije siguran kada bi se Khabib Nurmagomedov mogao vratiti u UFC oktogon nakon smrti oca Abdulmanapa. 

Khabib i njegov otac imali su poseban odnos, bili su jako vezani, a Abdulmanap ga je cijeli život i trenirao te gledao kako postaje najbolji MMA borac lake kategorije na svijetu.

Menadžer Khabiba odbacio je spekulacije o mogućoj mirovini, ali Cormier dijeli tim s Khabibom i nije siguran da će se Dagestanac vratiti.

"Znam što mu je otac značio"

"Mislim da se neće boriti ove godine. Trebat će mu puno snage ako će se vraćati u oktogon. Znam što mu je njegov otac značio, znam kakvo su putovanje imali zajedno. Znao sam da se neće vratiti u rujnu, da će mu biti preteško. Otac mu je značio sve, tako da će proći neko vrijeme prije nego ponovno vidimo Khabiba", rekao je Cormier u razgovoru s Arielom Helwanijem na ESPN-u pa nastavio:

"Volim ga tako da se nadam da će uzeti vremena koliko mu treba. Ne treba žuriti. Dana White je isto rekao, svjestan je toga zbog odnosa Khabiba i njegovog oca. Treba mu vremena. Ja sam nadam da će se boriti, da se neće povući i tako odati počast svome ocu, ali ne znam hoće li se Khabib opet boriti."

 

 

Pročitajte više