LIGE PETICE

Courtois: Mi igrači smo ljudi, a ne lutke

REAL je sinoć u Pamploni kod Osasune odigrao utakmicu bez pogodaka i upisao još jedan kiks u ovoj sezoni La Lige. 

Igrači i uprava madridskog velikana i dalje se žale na teške uvjete u kojima se jučer igralo na smrznutom terenu. Na nekim dijelovima je bilo i snijega koji je otežavao protok lopte.

Courtois poslao snažnu poruku

Na uvjete se u razgovoru nakon utakmice požalio i golman Real Madrida Thibaut Courtois, rekavši kako on i suigrači nisu "lutke koje moraju igrati".

"Mi smo ljudi, a ne lutke i nismo dio nekog spektakla koji se mora stalno događati. Učinili smo ono što se od nas tražilo. Ako ne dođete, oduzet će vam tri boda, ali bilo je nesigurno. Nismo lutke koje moraju stalno igrati. Moramo razmišljati o putovanjima i da se također moramo vratiti", rekao je Courtois.

Zidane je također bio nezadovoljan

Teren je nakon utakmice žestoko kritizirao Zinedine Zidane koji je otišao toliko daleko da je ono što se događalo na terenu nazvao nečime što uopće nije nogomet. 

"Nismo se dobro ponijeli u ovom susretu. Napravili smo sve što smo mogli na terenu. Ovo nije bila nogometna utakmica. To je ono što osjećamo nakon ovakvih 90 minuta. Ne znamo kako će se oporaviti. Ovo nije bila nogometna utakmica. Trebala je biti odgođena", rekao je Zidane nakon utakmice pa dodao:

"Ovo nije bila nogometna utakmica. Sada je već u prošlosti. Mogu se samo žaliti na uvjete na terenu, kojih nije bilo. Ponavljam se, ali tako je, kako je."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više