LIGA PRVAKA

Crnogorska legenda Reala: Sav moj optimizam je srušen. Razočaran sam u svakom pogledu

Foto: Profimedia

REAL MADRID jučer je doživio težak poraz od PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Taj poraz nije bio težak rezultatski, PSG je slavio sa samo 1:0, i to pogotkom Kyliana Mbappea u posljednjim sekundama utakmice. Ono što je problematično za Real je činjenica da je u svih 90 minuta potpuno nadigran te je ostao bez udarca u okvir gola protivnika.

Na utakmicu se za španjolski AS osvrnuo legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, čovjek koji je s Realom osvojio sve što se moglo osvojiti. Mijatović je bio rijetko kritičan prema svom bivšem klubu, a istaknuo je i kako sada Ancelotti ima puno razloga za brigu.

"Imao sam dobar osjećaj uoči utakmice, mislio sam da će se Real vratiti svom stilu u velikoj utakmici. Nakon onoga što sam jučer vidio, sav moj optimizam je srušen. Real me razočarao u svakom pogledu. Jako sam zabrinut. Ako u 90 minuta, s ovakvim sastavom, niste sposobni zapucati u okvir gola, onda se morate zamisliti", rekao je Mijatović pa dodao:

"Svaka momčad može imati lošu noć ili nekoliko minuta kada joj ne ide dobro. Ali devedeset... ni u jednom trenutku nisam imao osjećaj da Real može išta osim izgubiti utakmicu. Ancelotti će biti jako zabrinut pred uzvrat, ali ne može biti gore od ovoga. Nadam se da će Real igrati bolje u uzvratu i ostaviti bolji dojam. Jer sinoć je ostavio dojam drugorazredne momčadi."

Pročitajte više