Cro Cop i dalje tiha patnja japanskih obožavatelja

JAPANCI i dalje ne mogu prežaliti Mirka Filipovića. Cro Cop je naime izabran za jedno od tri najpoželjnija imena koja bi japanski ljubitelji borilačkih sportova voljeli vidjeti na završnom kvalifikacijskom turniru K-1 šesnaestorice koji se održava u 26. rujna u Seoulu.

Glasanje je bilo internersko, a ispred Filipovića smjestila su se dva Nizozemca, Alistair Overeem i Melvin Manhoef. Pošto je Cro Cop ugovorno vezan s UFC-om, njegovo pojavljivanje na turniru je nemoguće, no lijepo je vidjeti koliko je hrvatski borac i dalje cijenjen u Zemlji izlazećeg sunca. 

Na listi je bio još jedan Hrvat, Stefan "Blitz" Leko koji se smjestio na 10. mjesto. 13 boraca koji će se natjecati na turniru već su ranije određeni, a popis je zaista impresivan i sadržava velikane poput Badr Harija, Semmyja Shilta, Petera Aertsa, Remyja Bonjaskog, Glauba Feitose i Jeromea LeBannera.

Zanimljivo je da će se Alistair Overeem okušati protiv jednog od najvećih u ovom sportu, Petera Aertsa. Nema sumnje da nas očekuje vrhunski borilački spektakl.

Borbe:

Badr Hari vs. Zabit Samedov
Ruslan Karaev vs. Keijiro Maeda
Semmy Schilt vs. Daniel Ghita
Ewerton Teixeira vs. Singh "Heart" Jaideep
Peter Aerts vs. Alistair Overeem
Errol Zimmerman vs. Glaube Feitosa
Jerome LeBanner vs. Musashi

Pročitajte više