Čudo iz Kustošije odlazi iz Barcelone? Španjolci: Sad je trenutak

Screenshot: Youtube

MIKAYIL FAYE, 19-godišnjak kojeg je Kustošija prodala Barceloni, mogao bi uskoro iz katalonskog kluba u Premier ligu ili Bundesligu, najavljuju španjolski mediji. Odnedavno i senegalski reprezentativac odlično igra za Barcinu mladu momčad, no još uvijek nije dobio priliku okušati se u najjačem timu.

Španjolski mediji sad pišu da bi Barcelona mogla iskoristiti interes koji pokazuju Manchester United i Bayer i prodati mladog igrača koji igra na poziciji na kojoj Xavi ima brojna rješenja. Ne bude li se uspio progurati u najjači tim to će i napraviti, navodi Sport.

Sad je trenutak za prodaju?

Barcelona želi iskoristiti trenutak u kojem može postići visoku cijenu za perspektivnog igrača. Ranije se pisalo da je Barca već odbila siječanjsku ponudu Lensa u iznosu od 9 milijuna eura, ali i će u klub stići nova koja će biti znatno viša. Spominjao se iznos od 25 pa čak i 30 milijuna eura koje bi Barca mogla dobiti njegovom prodajom u jaki klub. Manchester United i Bayer to jesu.

Ipak, Barcelona želi ostaviti i mogućnost da se Faye vrati pa bi se osigurala tako da bi u slučaju prodaje dogovorila i mogućnost otkupa njegova ugovora.

Pročitajte više