Dado Pršo igra protiv Argentine

NAPADAČ Glasgow Rangersa i hrvatske reprezentacije priključit će se reprezentaciji u prijateljskoj utakmici protiv Argentine, iako je nedavno trener Rangersa tražio od Kranjčara da ga poštedi prijateljskih utakmica.

Kako javlja Daily Record, Pršo bi se na nogometni teren trebao vratiti sljedećeg mjeseca.

List podsjeća kako je Pršo nedavno bio u središtu prepirke između trenera Rangersa Alexa McLeisha i izbornika Zlatka Kranjčara.

Prije prijateljske utakmice s Brazilom McLeish je tražio da izbornik Dadu ne poziva na prijateljske utakmice, zbog čega je Pršo tu utakmicu propustio.

Ipak, kako Hrvatska igra prijateljsku utakmicu s Argentinom 1. ožujka u švicarskom Baselu, gotovo je sigurno da će Kranjčar na tu utakmicu pozvati zvijezdu s Ibroxa, javlja škostski list.

Glasgow Rangerse će za vrijeme zimske stanke napustiti Stevie Thompson, Franny Jeffers i Federico Nieto.

Mladom argentinskom napadaču Federicu Nietu Alex McLeish je pokazao izlazna vrata iz kluba, jer ga ne vidi u prvoj momčadi, u kojoj je poziciju prvog napadača "zacementirao" naš Dado Pršo.

"Mislili smo ga zadržati još šest mjeseci, ali kako smo doveli Krisa Boyda, a Dado Pršo je pred povratkom te imamo Nacha Nova i Thomasa Buffela, ne vidim kako bi mogao naći put do prve momčadi." - izjavio je Alex McLeish pojašnjavajući zašto mladi argentinac napušta momčad.

Pročitajte više