Dalić i Modrić prije puta u Rusiju: "Trebat će nam sreće"

Foto: Hina

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak putuje u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo, a 16. lipnja protiv Nigerije igra prvu utakmicu skupine u kojoj su još Island i Argentina.

Uoči puta Dalić je s igračima stigao na svečanu dodjelu Trofeja Nogometaš najboljim pojedincima prošle nogometne sezone. Izbornik i kapetan Modrić, koji je proglašen najboljim, otkrili su dojmove nakon pobjede nad Senegalom u Osijeku i dva dana pauze.

"Svi smo puni vjere. Kvalitetno smo odradili pripreme, dobro igrali protiv Brazila, dobili jak Senegal, iako nismo igrali najbolje. Spremni smo, imamo velike nade i očekivanja, ali trebat ćemo i sreće", kazao je Zlatko Dalić.

Hrvatski izbornik je naglasio kako je reprezentacija spremna za ono što slijedi.

"Treba se puno toga poklopiti, da budemo najbolji u najbolje vrijeme. Sreća je bitna, ali treba je zaslužiti ponašanjem, treningom. Imamo puno odličnih igrača i nadam se da će biti u pravoj formi za vrijeme SP-a", poručio je Dalić.

S njim se složio i Modrić.

"Sreća je važna, igra veliku ulogu. Nadamo se kako ćemo je našim igrama i ponašanjem zaslužiti", poručio je najbolji hrvatski nogometaš.

Pročitajte više