Dalić objasnio zašto je pozvao i psihički dotučenog Lovrena

Foto: Guliver Image/Getty Images

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis 23 kandidata za dvije utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. godine na kojem se našao Nikola Vlašić, kapetan Hajduka Zoran Nižić te dvojica povratnika Ante Rebić i Marin Leovac.
 
> POPIS ZA GRČKU Dalić u ključnu bitku za SP s Vlašićem, Rebićem i tri lijeva beka
 
Dalić je pozvao 23 igrača, a još petorici uputio pretpozive u slučaju da se netko od igrača s osnovnog popisa ozlijedi.
 
Novinare je zanimao komentar Dalića oko poziva Dejanu Lovrenu, koji u posljednje vrijeme proživljava najteže trenutke u karijeri. Lovren već dugo igra grozno, jedan je od najlošijih igrača u Liverpoolu, a protiv Tottenhama za vikend odigrao je valjda najgoru utakmicu u životu. No, Dalić ga je ipak zvao.
 
"Da sam ja bio u situaciji kao što je Lovren bio kod drugog gola, Harry Kane ne bi dobio loptu", komentirao je Lovrenov nastup Jurgen Klopp, a navijači Redsa na društvenim mrežama toliko su izvrijeđali hrvatskog reprezentativca, da je ovaj pobrisao vlastiti i toliko mu omiljeni Instagram.
 

"Razgovarao sam i s Lovrenom poslije njegove nedjeljne utakmice - i to je nogomet, dogodi se i pogreška. No, nije on jedini branič Liverpoola, a on ostaje čvrst, odlučan i spreman. Ništa ga ne može pokolebati. Neka svi dođu spremni i zdravi, to je najbitnije, da mogu dati sve za Hrvatsku", objasnio je poziv Lovrenu Dalić.
 

Pročitajte više