Dalić: Treba nam 30 tisuća ljudi na Maksimiru protiv Španjolske

Foto: Getty Images / Gulliver Image

HRVATSKA nogometna reprezentacija pobijedila je večeras u prijateljskoj utakmici Jordan 2:1.

Domagoj Vida je u 24. minuti na ubačaj Marka Pjace iz kornera doveo Hrvatsku u vodstvo. Matej Mitrović povećao je na 2:0 u 63., a konačni rezultat postavio je Faisal u 73. minuti.

Hrvatska je pobijedila iako nije izgledala previše impresivno u ovom dvoboju. Šansu su dobili igrači iz drugog plana koji nisu toliko često igrali zajedno. Dalić je nakon utakmice kazao kako je njegova momčad ponekad previše komplicirala, ali da je zadovoljan igrom. Također, priželjkuje pun Maksimir u sljedećoj utakmici Lige nacija protiv Španjolske.

"Utakmica je poslužila svrsi. Nekada smo malo previše komplicirali, bili smo dobri dok smo igrali jednostavno. Engleska je dobila Španjolsku, sada nam se otvorilo u našoj skupini. S dvije pobjede možemo biti i prvi. Nadam se pravoj atmosferi na Maksimiru protiv Španjolske, treba nam 30.000 ljudi."

"Vidio sam ono što sam htio vidjeti. Dobro smo krenuli u utakmicu, ali smo je odveli u drugačiju fazu. Nije bilo puno dodira, nedostajalo je tečnosti. Previše su nas iskontrirali, ali ja sam zadovoljan, dobili smo utakmicu. Idemo se spremiti za ono što nam slijedi", rekao je Dalić.

 

Pročitajte više