De Jong jednom rečenicom o Ronaldu pokazao zašto ga je Barcelona skupo platila

Foto: EPA-EFE

AJAX i Juventus u srijedu igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u Amsterdamu. Torinski klub je favorit i stiže s oporavljenim Cristianom Ronaldom Portugalčev oporavak posebno veseli Frenkieja De Jonga, nizozemsku zvijezdu koja će od ljeta igrati u Barceloni koja ga je platila 70 milijuna eura.

"Nadam se da se Ronaldo oporavio. On je vrhunski igrač i vjerojatno je šansa da pobijedimo bez njega puno veća nego s njim na terenu. Ipak, želim igrati protiv najboljih i da pobjeđujem najbolje", rekao je talentirani veznjak pa dodao:

"Ako dobijemo bez Ronalda, bit će: Ajax dobio Juve, ali falio je taj igrač. Ne želim da itko propusti utakmice, uvijek želimo igrati protiv najboljih", misli De Jong čiji je klub u čudesnom preokretu izbacio madridski Real u osmini finala Lige prvaka.

Ronaldo se prije dva tjedna ozlijedio na utakmici Portugala i Srbije u kvalifikacijama za Euro 2020. te potom propustio Juventusove ligaške utakmice protiv Empolija, Cagliarija i Milana.

Portugalac je autor velikog preokreta Stare dame protiv Atletico Madrida u kojem su Talijani poslije 2:0 poraza u Madridu pobijedili 3:0 na svom terenu njegovim hat-trickom.

 

Pročitajte više