Debakl Lyona protiv Guingampa

Foto: Hina

SUPARNIK zagrebačkog Dinama u skupini H nogometne Lige prvaka, francuski Lyon u 10. je kolu domaćeg prvenstva doživio još jedan neuspjeh izgubivši na svom stadionu od Guingampa sa 1:3 (1:0).

Lyon je poveo golom Alexandrea Lacazettea (37-11m), ali u nastavku je Guingamp preokrenuo preko Yannisa Salibura (46) i s dva pogotka Marcusa Coca (52, 77), čiji je drugi pogodak bio posebno impresivan. Othrvao je sa sebe jednog braniča Lyona, ušao u šesnaesterac i pored drugog braniča i golmana zakucao u mrežu za veliku pobjedu.
.

 
Lyon je trenutačno osmi na ljestvici sa 13 bodova, četiri manje od petog Guingampa.     


Na vrhu je Nice sa 23 boda, jedan manje uz utakmicu više ima drugi Monaco, dok je prvak Paris SG treći sa 19 bodova.

Dinamo i Lyon igrat će u 5. kolu 22. studenoga u Zagrebu. Nakon tri kola Dinamo je posljednji na ljestvici bez bodova, dok je Lyon treći s tri boda. Na vrhu su Juventus i Sevilla sa po sedam bodova.

Bordeaux i Nancy odigrali su 1:1. Menez je doveo domaće u vodstvo u 55. minuti, a Koura u 74. donio Nancyju izjednačenje. Gregory Sertic ušao je u 72. minuti.

Rennes je s 2:1 slavio u gostima kod Nantesa uz dva gola Grosickija u 58. i 75. minuti. Rennes je skočio na šesto mjesto sa 17 bodova, šest manje od vodeće Nice. Nantes je 14. sa 11 bodova.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više