Debakl Monaca, Maribor primio tricu u Španjolskoj, Liverpoolu samo bod u Rusiji

Foto: Hina

ODIGRANE su prve utakmice drugog kola Lige prvaka, a najveće iznenađenje dogodilo se u Monacu.
 
U skupini E Sevilla je rezultatom 3:0 ispratila Maribor, a utakmicu je obilježio Ben Yedder koji je zabio sva tri gola. Dva u prvom dijelu, a treći gol postigao je sedam minuta prije kraja iz jedanaesterca. 
 

 
U istoj skupini Liverpool je u Moskvi odigrao samo 1:1 sa Spartakom. Ruska momčad povela je sjajnim pogotkom Fernanda iz slobodnjaka u 23. minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Coutinho. Pašalić je odigrao cijelu utakmicu za Spartak, a Lovren za Liverpool.
 

 
 

 
 

<div> </div> <div>I u skupini G gostujuće momčadi su postigle jedan gol. Manchester City je pogotkom De Bruynea slomio Šahtar, a dokrajčio ga preko Sterlinga. Za ukrajinsku momčad nije nastupio Srna koji je pao na doping testu. Napoli je s 3:1 pobijedio Feyenoord, a Rog je odigrao posljednjih 20 minuta za talijansku momčad koju su do pobjede vodili strijelci Insigne, Mertens i Callejon. Poraz gostiju ublažio je Amrabat u posljednjoj sekundi.</div> <div> </div> <div> </div><iframe id="sofa-standings-embed-1467-13415" width="100%" height="0" src="http://www.sofascore.com/hr/turnir/1467/13415/tablica/tablice/ugradi" frameborder="0" scrolling="no">

 
I u skupini F gostujuće momčadi postigle su jedan gol. Manchester City je pogotkom De Bruynea slomio Šahtar, a dokrajčio ga preko Sterlinga. Za ukrajinsku momčad nije nastupio Srna koji je pao na doping testu i čiji je nastavak karijere pod velikim upitnikom.
 

 
Napoli je s 3:1 pobijedio Feyenoord, a Rog je odigrao posljednjih 20 minuta za talijansku momčad koju su do pobjede vodili strijelci Insigne, Mertens i Callejon. Poraz gostiju ublažio je Amrabat u posljednjoj sekundi.

Monaco je pred svojim navijačima doživio pravi debakl - rezultatom 0:3 izgubio je od Porta. Aboubakar je s dva gola šokirao francuskog prvaka, a pobjedu je u 89. minuti potvrdio Layun. Subašić zbog ozljede nije branio za Monaco. 
 
Bešiktaš je na vrhu skupine nakon što je s 2:0 pobijedio Leipzig. Utakmica u Istanbulu bila je nakratko prekinuta jer je nestalo svjetla na stadionu.
 
 

 

Pročitajte više