Deschamps poručio Unitedu: Pogledajte što je Pogba radio protiv Portugala i Švedske

Foto: EPA

DIDIER DESCHAMPS poslao je poruku Manchester Unitedu u vezi situacije s Paulom Pogbom. Francuski izbornik poručio je Crvenim vragovima da zapišu što je Pogba radio tijekom reprezentativne stanke. 

Francuz u posljednje vrijeme teško pronalazi mjesto u prvoj momčadi Olea Gunnara Solskjaera. Umjesto njega, Norvežanin preferira Scotta McTominaya i Freda iza Brune Fernandesa. 

Pogba je nedavno u intervjuu rekao da "prolazi kroz najteži period u karijeri" te da mu je dolazak u reprezentaciju bio kao "udah svježeg zraka".

Sinoć je odigrao 90 minuta u pobjedi Francuske nad Švedskom (4:2), a istu minutažu odigrao je i u porazu od Portugala (1:0) prije nekoliko dana. Deschamps je imao samo riječi hvale za 27-godišnjeg veznjaka. 

"Nadam se da će mu ovo s nama pomoći u klubu"

"Samo pogledajte što je napravio protiv Portugala, a što protiv Švedske", rekao je Deschamps poslije trijumfa koji je pomogao Hrvatskoj da ostane u elitnoj skupini Lige nacija. 

"Poznajem ga, znam kako on funkcionira. Ponosan je, a povrh svega je talentiran. Kad treba igrati obranu, on igra obranu. Kad ima šansu izraziti se kreativno, on to može napraviti", kaže izbornik Francuske.

Deschamps ne sumnja da je Pogba top igrač.

"Paul je top igrač i nadam se da će mu ovo što je napravio s nama koristiti i u klubu kad se vrati sa stanke."
 

Pročitajte više