Deseta momčad HNL-a najavljuje pobjedu protiv Hajduka: "Varaždin će dominirati"

VARAŽDIN i Hajduk jedina su dva neporažena domaćina ove sezone u HNL-u. U derbiju 24. kola HNL-a sučelit će se pred tv-kamerama, a trener Varaždinaca Samir Toplak uvjeren je u dobru partiju svojih igrača.

> Desetkovani hajduci gosti Varaždina: "Valjda će nam se večeras otvoriti"

"Kad god dolazi Hajduk, nezgodno je, bez obzira u kakvom se stanju oni nalaze. S druge strane, meni je kao treneru olakšan dio posla, jer ne vjerujem da će mojim igračima trebati bilo kakav dodatni motiv. Ne igra se s Hajdukom svaki dan, i to uz tv-prijenos", započeo je Toplak u razgovoru za Index.

"Utakmice u nastavku sezone nisu pravo lice Hajduka"

Varaždinski strateg respektira Splićane, koji su vrlo malo pokazali u proljetnih pet kola:

"Ne zamaram se da će nam to biti olakšavajuća okolnost. Znam da ti igrači vrijede Hajdukova dresa i da ovo što sad pružaju na terenu nije njihovo pravo lice."

"Što se same utakmice tiče, najveći teret trebala bi iznijeti naša obrana. Sve su to mladi momci, skloni oscilacijama, ali danas očekujem da budu maksimalno koncentrirani", dodao je.

Većina naših momčadi protiv Hajduka se čak i na svom stadionu brani i čeka prigodu iz kontre, ali Toplak je najavio ofenzivu od prve minute: "Mi ćemo biti ti koji ćemo voditi igru i biti dominantni, u to sam siguran. Idemo na pobjedu, jer nama su bodovi puno potrebniji", naglašava Toplak.

"Bude li tako, morat ćemo posebno pripaziti na Vukušića, koji nam zbog jedne nepažnje može pobjeći i zabiti. Također, veliki će motiv imati i naš Sačer, kojeg sam trenirao i u čije sam se kvalitete već prije uvjerio", rekao je za kraj.

Pročitajte više