HNL

Dinamo je dosad prodao više sezonskih ulaznica od Hajduka

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HAJDUK je jučer objavio da je probio brojku od 4000 prodanih pretplata za novu sezonu, što je u skladu s očekivanjima najgledanijeg hrvatskog kluba za ovo doba godine s obzirom na to da je prodaja započela 26. lipnja.

Međutim, iznenađuje podatak da je Dinamo dosad prodao više sezonskih ulaznica od najvećeg rivala.

Maksimir je za sada, također prema jučerašnjim podacima, osigurao 4525 pretplata, što je fantastična brojka u usporedbi s prošlom sezonom, u kojoj je ukupno prodano 6000 ulaznica, pa su Modri već prešli tri četvrtine lanjskog "ulova".

A i tada je najviše ulaznica planulo zahvaljujući europskoj sezoni, odnosno najviše je godišnjih ulaznica prodano pred početak prvih europskih utakmica, koje u pravilu najviše zanimaju navijače Dinama.

Blizu 4000 prodanih pretplata je i Rijeka, dok je Osijek na otprilike 1500.

U Dinamu očekuju da će ove sezone imati 8000 prodanih pretplata, odnosno 2000 više nego lani, dok je u Hajduku ta brojka sasvim normalna i očekuje se da će je i ove sezone bez problema dohvatiti.

Dinamo ligašku sezonu započinje u petak domaćom utakmicom protiv Lokomotive u 21 sat, dva sata nakon što novu sezonu Prve HNL otvore Osijek i Slaven Belupo. Hajduk u četvrtak igra uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europa lige protiv malteške Gzire United (2:0) pa prvenstvenu sezonu započinje u nedjelju (20 sati) na Poljudu protiv Istre 1961.

Pročitajte više