Dinamo ne dovodi igrača Mönchengladbacha, stoper Verone pred dolaskom

Foto: EPA-EFE

DINAMO ima još tjedan dana da do kraja prijelaznog roka, koji za HNL završava sljedećeg petka, dovede igrače koji bi trebali biti pojačanja za ovu sezonu. No ako želi da oni igraju u skupinama Konferencijske lige, onda ima još samo tri dana budući da rok za prijavu igrača ističe u ponedjeljak u ponoć.

Sve bliže dolasku je Veronin stoper Koray Gunter koji je prošle sezone bio na posudbi u Sampdoriji. Gunter ima 29 godina, u nogama ima 126 utakmica u Serie A i još 28 u turskoj ligi i mogao bi biti rješenje na stoperskoj poziciji. On ima ponuda iz rodne Turske, ali mu se sviđa ideja igranja u Europi i klubovi su blizu dogovora.

Otpao je transfer Hannesa Wolffa kojeg se spominjalo u kontekstu Dinama. Kako doznajemo, krilni napadač Borussije iz Mönchengladbacha uopće nije bio u Dinamovim planovima niti je hrvatski prvak kontaktirao Nijemce oko njega tako da se ne očekuje da će on doći.

Aktualan je tek transfer Ramona Miereza, na kojem Dinamo radi, ali koji je daleko od dogovorenog. Osijek i dalje ne spušta cijenu ispod pet milijuna eura, što Dinamu ne pada na pamet platiti. Dinamo je spreman dati bitno manje i eventualno nekog igrača pod račun, a pregovori bi se uskoro trebali nastaviti. Možda već u nedjelju na derbiju na Opus Areni.

Pročitajte više