Dinamo niželigaškom Hvaru zabio 20 golova!

NK HVAR stigao je danas u Zagreb kako bi s Dinamom odigrao prijateljsku utakmicu na pomoćnom stadionu hrvatskog prvaka. Za Hvarane je možda postignuće što su momčadi Dinama uspjeli zabiti gol, ali današnji će dan ipak pamtiti po tome što su ih primili - čak 20!

20:1 rezultat je kakav se rijetko viđa, čak i kad se prvak države susreće s niželigašem. Čak sedam puta je mrežu Hvarana pogodio Davor Vugrinec, koji se izgleda polako vraća u punu igračku formu nakon što su ga dugo mučile ozlijede. Četiri je gola zabio Sammir, tri Guela, dva Vrdoljak, a po jedan Carlos, Chago, Pokrivač i - još jednom Carlos. Malobrojni su gledatelji na Hitrec Kacijanu, naime, imali priliku po prvi put vidjeti novog člana brazilske kolonije u Maksimiru, 18-godišnjeg Carlosa, koji je danas pokazao kako bi zahvaljujući svojoj brzini i tehnici mogao postati veliko pojačanje za Dinamo.

Jedini gol za Hvarane, koji su ovu utakmicu odigrali nakon inicijative gradonačelnika Pjerina Bebića, zabio je Tokić. Bebić je, uz momčad NK Hvara, sa sobom u Zagreb donio i veću količinu kvalitetne ribe koja se našla na stolu za vrijeme raskošne gozbe koja je uslijedila nakon utakmice.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više