HNL

Dinamo objavio tko će zabavljati Boyse na proslavi titule

Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO je pozvao navijače da se na dan derbija protiv Hajduka pridruže klubu u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir. Ona će biti organizirana od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema ticket pointu u subotu s početkom u 12 sati, objavio je klub, čiji ostatak priopćenja prenosimo u cijelosti:

"U fan zoni navijači se mogu zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremili smo i nekoliko zabavnih sadržaja, napuhance, druženje s maskotom lavom Plavkom i glazbene točke. Finale svega bit će gledanje utakmice Dinamo - Hajduk na velikom videozidu za sve one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za derbi. Nakon prijenosa derbija na videozidu bit će i prijenos ceremonije dodjele medalja i pehara prvacima, kao i prijenos proslave osvojenog naslova prvaka Hrvatske!

 Od 17 do 18 sati navijače će u fan zoni zabavljati sjajni glazbenici - zvijezde poznatog showa A strana - Igor Drvenkar, Stjepan Lach i Bruna Oberan, dok nakon utakmice u fan zoni za sve navijače slijedi proslava naslova i koncert Zaprešić Boysa. Završetak fan zone bit će u ponoć.

 Za navijače koji su kupili ulaznice za derbi susret vrata stadiona bit će otvorena u 18 sati te pozivamo sve da dođu što prije na stadion gdje su također u planu dodatni sadržaji. Prije svega bogata ugostiteljska ponuda te od 19:15 nekoliko zanimljivih aktivnosti uz teren. Navijače pozivamo da što prije budu na svojim mjestima kako bi izbjegli gužvu kod stadiona, kako bi pogledali program prije utakmice i pozdravili plave prilikom izlaska na travnjak.

 Pozivamo vas da nam se pridružite u fan zoni prije, za vrijeme i nakon utakmice te da u velikom broju proslavimo novi naslov prvaka Hrvatske!

12:00 Otvaranje Dinamo fan zone - ugostiteljska ponuda, maskota lav Plavko, zabavni napuhanci

18:00 Koncert zvijezda A strane Igor Drvenkar, Stjepan Lach i Bruna Oberan

19:00 Završetak koncerta

20:00 Gledanje derbi utakmice Dinamo - Hajduk

22:00 Gledanje ceremonije dodjele medalja i pehara

22:15 Koncert Zaprešić Boys

23:15 Završetak koncerta

23:59h Zatvaranje fan zone."

Pročitajte više