DINAMO U LIGI PRVAKA

Dinamo objavio video: "Pogledajte tri minute koje će ugrijati sva plava srca"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama započeli su ovosezonsko natjecanje u Ligi prvaka senzacionalnom pobjedom protiv Chelseaja. Gol odluke, jedini postignut na stadionu Maksimir pred nešto više od 20.000 gledatelja, postigao je Mislav Oršić u 13. minuti susreta.

Podsjetimo, ono najvažnije dogodilo se u akciji u kojoj je Robert Ljubičić ispucao loptu iz svog kaznenog prostora prema Bruni Petkoviću, a on ju je glavom spustio u for za Oršića koji je krenuo u sprint sa svoje polovice igrališta. Oršić je s loptom u nogama pretrčao Wesleyja Fofanu, a kada je ušao u suparnički kazneni prostor, sjajno je potkopao loptu i prevario Kepu Arrizabalagu.

Atmosfera među Dinamovim navijačima, ionako sjajna od početka utakmice, postala je u 13. minuti još bolja i raspjevani Bad Blue Boysi davali su ritam igračima hrvatskog prvaka. Dinamovi igrači su nakon kraja utakmice stigli do tribine na kojoj se oni nalaze i zajedno sa svojim navijačima proslavili veliku pobjedu.

Kako je izgledala atmosfera na stadionu i zajedničko slavlje igrača i navijača Dinamo je objavio na svom profilu na Instagramu. "Kakva večer za pamćenje na Maksimiru! Pogledajte tri minute koje će ugrijati sva plava srca", napisali su iz kluba uz priloženi video.

 

Pročitajte više