Dinamo ostaje bez Milinovića, Hrmana i Zekića

NAKON što je Veldin Karić u utorak odgodio potpisivanje revidiranog ugovora za Dinamo, Ilija Lončarević se u srijedu susreo s novim problemima. Naime, Zoran Zekić, Damir Milinović i Danijel Hrman najvjerojatnije neće pristati na ugovore smanjene za 20 posto, pa će sukladno tomu napustiti klub, piše Večernji list.

Nakon razgovora s Lončarevićem pred novinare je prvi stupio Milinović: "Još nismo ništa konkretno riješili, ali može se očekivati da ću u ponedjeljak potpisati sporazumni raskid ugovora. Iako bismo možda mogli reći da su izgledi da ostanem ili odem iz kluba 50:50, ipak je vjerojatniji odlazak."

Nešto manje konkretan bio je Danijel Hrman, koji je na pregovore došao s odvjetnikom iako je Lončarević najavljivao kako će razgovarati samo s igračima. Hrman će do početka sljedećeg tjedna donijeti odluku, ali najvjerojatnije je da će i on karijeru nastaviti na nekoj drugoj adresi.

Zoran Zekić, koji je doveden kao veliko pojačanje, također će vjerojatno napustiti Dinamo: "Bilo je govora i o statusu i o smanjenju ugovora, nije tajna da smo obostrano nezadovoljni! Praktički nisam ni igrao, nisam dobio pravu priliku i ne želim više biti u toj situaciji."

Dalibor Poldrugač je nakon razgovora s Lončarevićem kazao kako je bliži ostanku nego odlasku, ali konačnu odluku još nije donio.

Pročitajte više