Dinamo slavio na teškom terenu: Primorac zabio prvi gol za Modre

NOGOMETAŠI zagrebačkog Dinama odigrali su odgođenu prijateljsku utakmicu protiv Rovinja u kojoj su slavili 3:1.

Na mokrom i blatnom travnjaku teško je bilo igrati, ali gledatelji su ipak vidjeli 4 pogotka. Jurčić je na teren poslao jaku postavu koja bi trebala početi i protiv Sesveta sljedećeg vikenda. Dinamo je utakmicu počeo živo, igrali su pokretljivo, a najviše su pokazali Mandžukić i Ibanez.

Aktualni hrvatski prvak zaprijetio je već u prvoj minuti kada je Morales na dodavanje Mandže pogodio vratnicu. Prvi pogodak pao je u 14. minuti. Morales je izveo korner, Barbarić je pucao, a u gužvi ispred gola najbolje se snašao Badelj koji pogađa mrežu. Sammir je povećao vodstvo u 25. minuti udarcem s desetak metara koji je završio u desnom rašljama. Domaćin je smanjio zaostatak iz jedanaesterca nakon što je Barbarić u kaznenom prostoru srušio Barlecaja.  U 83. minuti novo pojačanje Modrih Karlo Primorac uzeo je loptu krenuo sam, ali onda dodao na desnu vratnicu Kramariću koji ne zabija s tri metra. Slepička je u 90. minuti odlično asistirao Primorcu za konačnih 3:1 i prvi pogodak bivšeg igrača Osijeka u modrom dresu.

"Svjesni smo kvalitete i snage. Zadovoljan sam pobjedom, ali igrači su u čudnom stanju prije povratka kući, nekako su nervozni", kazao je nakon utakmice trener Dinama Kruno Jurčić za SN.

Pročitajte više