Tko je klinac od 16 godina koji će danas biti na klupi Dinama?

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

DINAMO danas u 27. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Gorice. Ante Čačić ne može računati na ozlijeđene Brunu Petkovića i Dinu Perića, a Arijan Ademi je otišao u Kinu i bit će ovo prva utakmica bez kapetana u rosteru kluba. Umjesto njega bi u prvoj momčadi trebao biti Marko Bulat, a na klupi će biti nekih novih lica.

S obzirom na to da je Dinamo ostao na samo dva napadača, od kojih se jedan ozlijedio (Petković), Čačić je za utakmicu u Gorici iz juniorske momčadi povukao 16-godišnjeg Tonija Majića koji će večeras u Velikoj Gorici biti na klupi prve momčadi i možda čak ući u igru.

Majić će u svibnju napuniti 17 godina, a ove sezone je za U-17 momčad u 14 utakmica zabio devet golova, a u 14 nastupa za U-17 reprezentaciju upisao je pet golova. Majić je jedan od perspektivnijih Dinamovih mladih igrača koji je neočekivano dobio priliku biti dio prve momčadi jer je ona ostala bez napadača.

Osim Petkovića i Drmića, Dinamo ima još dva napadača, a obojica su na posudbi. Sandro Kulenović je u Lokomotivi ove sezone u 29 nastupa zabio deset golova uz šest asistencija, a Deni Jurić u šest utakmica za Rijeku još nije uspio zabiti.

Pročitajte više