KOŠARKA

Dirk Nowitzki ispričao urnebesnu anegdotu s aerodroma

Foto: Getty Images / Guliver Image

DIRK NOWITZKI u travnju je završio košarkašku karijeru i od tada uglavnom samo uživa u mirovini. No navratio je u Kinu, gdje je u subotu počelo Svjetsko prvenstvo, a kad se vratio kući, dočekalo ga je iznenađenje.

Sletio je u Dallas, gdje je ostao živjeti nakon što je cijelu 21-godišnju karijeru proveo u Mavericksima. Na Twitteru je ispričao što se zatim dogodilo.

"Vratio sam se kući iz Kine i ugledao hrpu kamera ispred aerodroma. Odmah sam pomislio: Čovječe, još imam to u sebi. Ispostavilo se da su došli zbog Zekea."

Zeke je Ezekiel Elliot, NFL zvijezda Dallas Cowboysa, koji uoči samog početka nove sezone još nije potpisao novi ugovor pa su mediji pohrlili dočekati ga kad je u isto vrijeme stigao na završne pregovore.

Nowitzki je ostao pomalo razočaran, ali se spremno našalio na svoj račun podijelivši ovu priču s fanovima. Oni su ga u komentarima tješili da je važniji od Zekea, a jedan se našalio kako je tim novinarima samo trebao u prolazu dobaciti da se vraća košarci, čime bi definitivno ukrao pozornost i postao veća priča od kolege iz NFL-a.

Pročitajte više