Đoković: Potjerao sam Srbina s tribina. Rekao sam prijateljima da popričaju s njim

Foto: Profimedia

POBJEDOM protiv američkog tenisača Taylora Fritza, devetog na ATP ljestvici sa 6:1, 6:4, 6:4, Novak Đoković je osigurao polufinale US Opena. Najviše pažnje na meč privukla je situacija u osmom gemu trećeg seta.

Usred gema na Fritzovu loptu, Đokovićev navijač, inače Srbin, viknuo je "aut!", što je dekoncentriralo Đokovića i potpuno ga razbjesnilo. Izbačen iz takta tim povikom svog navijača, srpski šampion je izgubio taj, ali i idući poen te tako dozvolio suparniku da napravi break. Đoković je na to potpuno poludio na svog navijača, počeo se na njega derati na srpskom da napusti tribine. Ubrzo je osiguranje ispunilo želju najboljem tenisaču svih vremena. 

Đoković je nakon meča komentirao incident: "Utjecalo je to na mene. To je bilo iz boksa u kojem su sjedili neki moji prijatelji, ali ne znam tko je točno viknuo, bio sam strašno iznerviran. Rekao sam mojima da popričaju s njim, hahaha! Iznerviralo me je kada je reagirao. Uglavnom mi to ne smeta, ali u trenutku kada ste pod jakim stresom, sve vam smeta i reagirate. Ali, drago mi je kada se publika aktivira jer znači da je dobar meč. Platili su kartu i želite da im priredite show. Zato je danas došlo do interakcije s tim navijačem."

Pročitajte više