Dodo: Eduardo mi je puno pomogao, svaki dan se čujem s njim

NOVI igrač Dinama Luis Paolo Hilario ispričao je svoj nogometni put od Rio de Janeira preko zaprešićkog Intera do transfera u Dinamo vrijednog 400 tisuća eura. Dodo je u Hrvatsku stigao uz pomoć velikog prijatelja Eduarda da Silve. Eduardo mu je dao novac za zrakoplovnu kartu, a ovaj mu je za uzvrat posvetio gotovo svaki gol koji je zabio u Interu.

"U Brazilu sam započeo karijeru, ali tamo je teško dobiti priliku. Edoardo mi je mnogo pomogao, svaki dan se čujemo i on mi mnogo znači", rekao je Dodo za Novu TV.

Dodo je prošao klasični nogometni put brazilskih igrača koji su uspjeli pobijediti veliko siromaštvo. Nema oca, a u Brazilu ima deseteročlanu obitelj kojoj pomaže koliko može. Kaže da će pomagati još više ako ga krene

"Nekada nisam imao gdje živjeti, a sad imam jako lijep i velik stan. Jako sam zahvalan Dinamu i Mamiću koji su mi pružili šansu."

Koje su Dodove najveće vrline??

"Želim biti dobar nogometaš. Imam tehniku, volim imati loptu i samo želim pobjeđivati. Najveća mi je kvaliteta imam veliku želju za pobjedama i mislim samo na nogomet", zaključio je Dodo.

Pročitajte više