Donnarummina izjava o zvižducima Messiju najbolje opisuje stanje u svlačionici PSG-a

Foto: Epa

JUČER je u zadnjem kolu francuskog nogometnog prvenstva PSG kod kuće izgubio od Clermonta 3:2, a ta je utakmica bila zadnja za Lionela Messija u dresu prvaka Francuske. Nekoliko sati prije susreta PSG je i službeno objavio da Argentinac više neće biti njegov član te da nakon dvije godine može napustiti Park prinčeva.

Međutim nakon raskida ostat će gorak okus jer su se navijači PSG-a potrudili da Messiju zadnja utakmica za njihov klub ostane u prilično lošem sjećanju. Već prije su najžešći ultrasi znali zviždati Messiju, smatrajući da je u Pariz došao samo da uzme golem novac bez želje da ih odvede na krov Europe.

No pred sam početak susreta nadmašili su sami sebe i priredili su Argentincu ružan oproštaj. Kad je službeni spiker pred početak utakmice pročitao Messijevo ime, Park prinčeva se zatresao od silnih zvižduka. 

Messi je nakon susreta među prvima pobjegao u svlačionicu i jasno je da jedva čeka otići, a kakva je atmosfera u svlačionici PSG-a po pitanju Argentinca pokazalo se najbolje nakon sinoćnje utakmice.

Suigrači nisu stali uz Messija i pružili mu podršku, što je mnoge iznenadilo. Štoviše, Gigi Donnarumma je stao pred kamere nakon proslave titule i novinar ga je pitao za zvižduke navijača za Messija, a njegov odgovor je mnoge iznenadio.

"Iskreno, nismo obraćali pažnju na to. Samo smo bili sretni što slavimo titulu", rekao je Donnarumma.

Pročitajte više