Dos Santos o meču protiv Overeema: Bit će to jako, jako dobra borba

NAKON što Brock Lesnar ovog vikenda u Las Vegasu na UFC-u 141 nije uspio opasnije ugroziti Nizozemca Alistaira Overeema, sad su svi pogledi uprti u aktualnog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Juniora dos Santosa.

Brazilski borac raduje se tom velikom dvoboju, za kojeg se ipak još uvijek ne zna kada će se održati. “Bit će to stvarno jako, jako dobra borba za fanove. S obzirom da je on udarač, jednako kao i ja, bit će to stand-up borba. Overeem je vrlo dobar u korištenju kickova i koljena, ali jako vjerujem u svoju boksačku tehniku”, rekao je Dos Santos u kratkom razgovoru za USA Today.

Dok se dvoboj Lesnara i Overeema najavljivao kao sudar dvaju svjetova, borba dva borca s potpuno različitim stilom i temeljnom disciplinom, u meču za pojas UFC-ovog prvaka situacija će ipak biti nešto drukčija – Overeemove nožne tehnike protiv Dos Santosove boksačke tehnike.

Inače, Dos Santos je u svom predviđanju ishoda meča Lesnar VS Overeem prednost dao Lesnaru za kojeg je rekao da je eksplozivniji borac.

Pročitajte više