Drago Ćosić vratio se rukometu

Foto: HRT

DRAGO ĆOSIĆ ponovno je u igri. Nakon što je sredinom rujna prošle godine dobio otkaz na HRT-u, dugogodišnji sportski komentator našao je novi posao, i to u Hrvatskom rukometnom savezu kao osoba zadužena za marketing i odnose s javnošću. Drago Ćosić je godinama bio jedini HRT-ov komentator zadužen za rukomet tako da možemo reći da se na neki način vraća svom omiljenom sportu.

Tu nam je vijest potvrdio Ivica Maraš, glasnogovornik HRS-a.

''Istina je. Ćosić je došao kod nas prije nekoliko dana, a radit će u odjelu zaduženom za marketing i odnose s javnošću'', kazao je Maraš.

Ćosić je u studenome osnovao i tvrtku Vaš mediator j.d.o.o. u kojoj je naveden kao jedini direktor. Za tvrtku je naveo da je tvrtka za medijske usluge, a predmeti poslovanja su, između ostalog, vođenje i organiziranje sportskih natjecanja, audiovizualne djelatnosti, sportska poduka i rekreacija te ostalo.

Podsjećamo, Drago Ćosić je nedavno dobio otkaz na HRT-u kad su procurile informacije da je kao glavni koordinator programa preprodavao ulaznice za vrijeme SP-a u Rusiji. Gotovo dva mjeseca trajala je istraga nakon koje mu je uručen otkaz bez prava na otpremninu.

Pročitajte više