"Dudu se Englezima uvukao u srce!"

ČLANOVI Kluba navijača  "Arsenal Hrvatska" bili su na posljednoj premierligaškoj utakmici Arsenala protiv Aston Ville na Emirates stadionu, a Totalsport je prenio njihove impresije.

"Prije utakmice smo u Arsenalovom fan-shopu, ali i nekim drugim dućanima, imali priliku vidjeti Eduardov dres s porukama podrške te smo saznali da je u fan-shopu, koji se nalazi na stadionu, njegov dres najprodavaniji u posljednjih desetak dana", kaže Dean Krušić iz hrvatskog kluba Arsenalovih navijača koji dodaje da su iskoristili vrijeme kako bi razgovarali s Arsenalovim navijačima koji iznimno cijene našeg napadača.

"U razgovoru s brojnim navijačima primijetili smo koliko je svima drag Eduardo. Oduševljeni su njegovom skromnošću te trudom i željom koje pokazuje na svakoj utakmici. Svima se uvukao u srce i jedva čekaju njegov povratak na terene."

Članove kluba su posebno impresionirale poruke podrške Duduu koje su krasile panoe oko travnjaka.

"Na samom stadionu bilo je puno poruka posvećenih Eduardu, a  na reklamnim se panoima vrtjela poruka - Get well soon, Eduardo. Navijači su izvjesili brojne zastave i transparente posvećene upravo njemu", rekao je na koncu razgovora Krušić.

M.P./Totalsport
Foto: Totalsport

Pročitajte više