DUVNJAK IGRAČ UTAKMICE "S koljenom je sada sve u redu, jedva čekamo Srbiju"

Foto: Hina

HRVATSKI rukometaši sinoć su u splitskoj Spaladium Areni pobijedili Crnu Goru 25:22 u pripremnoj utakmici tjedan dana prije početka Europskog prvenstva.

> HRVATSKA POBIJEDILA CRNU GORU Sjajna atmosfera u krcatoj Spaladium Areni, Duvnjak blistao

> Červar žestoko kritizirao igrače nakon pobjede protiv Crne Gore

Domagoj Duvnjak odigrao je sjajnu utakmicu, a nakon nje otkrio kako je s njegovim koljenom sada sve u redu, nakon što se sedam mjeseci oporavljao od teške ozljede.

Duvnjak je proglašen i najboljim igračem utakmice.

Duvnjak je u prvom poluvremenu nakratko izašao iz igre pošto je zadobio posjekotinu na ruci, ali nakon utakmice je rekao kako je s rukom sve dobro. Na upit kako se osjeća nakon višemjesečne stanke zbog ozljede koljena odgovorio je da se osjeća dobro.

"Svakim danom je sve bolje, dobro treniram i bitno je da je s koljenom sve u redu."

Rekao je kako je u drugom poluvremenu Hrvatska bila malo statična u napadu te da ih je Crna Gora pomalo iznenadila svojom obranom 3-3.

Rekao je kako igrači jedva čekaju početak Europskog prvenstva i utakmicu protiv Srbije.

"Pripremit ćemo se za tu utakmicu jer nam je važno da Europsko prvenstvo otvorimo pobjedom", dodao je.


U Spaladium Areni 12. siječnja očekuje i dobru navijačku atmosferu, kakva je bila i na prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore.

"Fenomenalno je kada je na prijateljskoj utakmici dvorana ispunjena navijačima", kazao je Duvnjak. 

"Puna dvorana i na prijateljskoj utakmici... To sve govori o splitskoj publici"

"Crna Gora je reprezentacija u kojoj dečki igraju sa srcem. Bacali su se na glavu. Mi smo probavali puno varijanti, ali smo umorni. Jutros smo trenirali, ali to nije nikakav alibi. Spremni ćemo ovdje dočekati Srbiju. Hvala Splitu i navijačima što su došli u ovako velikom broju. Očekujemo ih isto i protiv Srbije da nam daju veliku podršku jer nam njihova podrška puno znači", rekao je Jakov Gojun koji je bio oduševljen atmosferom u svom rodnom gradu.

Najbolji hrvatski rukometaš u 2017., i strijelac tri pogotka protiv Crne Gore, Luka Cindrić je dodao:

"Puno treniramo i možda su nam noge malo teške. Nismo se previše niti pripremali za ovu utakmicu protiv Crne Gore. Probali smo neke taktičke zamisli tako da još sigurno moramo puno raditi. Jako je lijepo bilo igrati u ovakvoj atmosferi. Na jednoj prijateljskoj utakmici puna dvorana i mislim da to sve govori o splitskoj i hrvatskoj publici."
 

 

Pročitajte više