Džeko: Morali smo pobijediti Bešiktaš

NOGOMETAŠI njemačkog Wolfsburga i turskog Beşiktaşa odigrali su u Wolfsburg Areni 0:0 u drugoj utakmici 3. kola Lige prvaka u B skupini.

Posljednjih petnaestak minuta njemački je prvak odigrao s igračem manje nakon što je crveni karton pokazan brazilskom napadaču Grafiteu. Dotični je dobio crveni karton zbog udaranja Ibrahima Kaşa rukom po glavi uoči kornera za domaću momčad u 74. minuti susreta.

"Možemo mi i bolje od toga, pa smo malo razočarani što nismo došli do pobjede. Morali smo postići pogodak, zaslužili smo više od 0-0, no to je nogomet",  kazao je Edin Džeko, napadač njemačkog prvaka i BiH reprezentacije i najveća prijetnja za gostujuću momčad u tom susretu.

U 53. minuti utakmice bio je nadomak pogotka, no nakon lijepe varke loptom je pogodio vanjski dio desne stative gostujućih vrata.

Nakon tri odigrane utakmice u skupini B Lige prvaka vodeći je Manchester United s 9 osvojenih bodova. Wolfsburg je drugi s četiri boda, jednim više od trećeplasiranog moskovskog CSKA, dok je turski klub u Wolfsburg Areni osvojio svoj prvi bod u natjecanju.

Pročitajte više