Eduardo će se potpuno oporaviti prije početka nove sezone

DANAS je Gary Lewin, fizioterapeut Arsenala, objavio kako će Eduardo da Silva i Tomas Rosicky biti spremni pridružiti se Arsenalovoj momčadi prije početka naredne sezone.

"Hrvatski napadač imao je veliku sreću s obzirom da je njegova ozljeda sugerirala možebitni prestanak njegove nogometne karijere", govorila je liječnička ekipa Arsenala nedugo nakon teške ozljede našeg napadača.

Eduardo se još uvijek nalazi u Brazilu na rehabilitaciji gdje već lagano trčkara, a njegovi liječnici napominju kako se oporavlja puno bolje i brže od očekivanog.

"Na svu sreću Eduardo će se vratiti tijekom priprema za sljedeću sezonu. Mi ne želimo Eduardu zadavati rokove povratka zato što ga ne želimo stavljati pod pritisak, ali smo sigurni kako će se u potpunosti oporaviti već prije početka sljedeće sezone", kazao je fizioterapeut Arsenala koji napušta Gunnerse kako bi postao glavni fizioterapeut engleske reprezentacije.

Nakon teže ozljede u FA Kup utakmici Arsenala i Newcastlea, u siječnju, Čeh Rosicky također nije igrao kroz čitavu sezonu ali Gary Lewin predviđa kako bi se i veznjak mogao vratiti u momčad prije početka sezone.

"Tomas je imao operaciju koljena i očekujemo da će biti spreman prije početka sezone", kazao je fizioterapeut o veznjaku koji zbog navedene ozljede propušta Euro.

R.J.
Foto: arsenal-croatia.hr

Pročitajte više