Eduardo i Soudani odlaze iz Dinama?

Foto: Facebook 

DINAMU treba rekonstrukcija momčadi, potvrdili su to svojoj izvedbom protiv Hajduka u derbiju. Unatoč pobjedi i "karakteru prvaka", problemi u igri Dinama vidljivi su i traže promjene. Zimski prijelazni rok mogao bi u Maksimiru biti vrlo zanimljiv. Naravno, ovisit će i o tome hoće li Zdravko Mamić trgovati iz istražnog zatvora ili uživo. Pripreme za mercato u Dinamu su ipak počele. Sportske novosti navode da je vratar Eduardo sam donio ponudu u klub. Ime kluba se ne zna, ali Dinamo ozbiljno razmišlja, cifra mu je očito prihvatljiva. 

Druga je velika vijest ofenziva Swanseaja. Velšani su na Maksimiru opet gledali Soudanija, a Alžirac nije mogao izabrati bolje vrijeme za pobjedonosni pogodak. U maksimirskoj loži derbi je gledao David Leadbeater, šef skautske službe Swanseaja, a sastančio je i s menadžerom Dankom Đikićem koji je Soudanija doveo u Maksimir. 28-godišnji napadač prema Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura, no Dinamo će pokušati dobiti i više.

Bit će zanimljivo pratiti i razvoj prijepora između obitelji Mamić i Ćorić. 18-godišnjak nam je nakon derbija kazao da je nezadovoljan i da vjerojatno napušta klub.  

Gorući problem u Maksimiru je teška kazna Ademiju bez kojeg je Dinamova sredina mekana.

 

Pročitajte više