Egipćani tvrde da Salah ide na SP, Klopp nije baš siguran

Getty Images/Guliver Image

MOHAMED SALAH na tragičan je način završio savršenu sezonu tijekom koje je zabio čak 44 pogotka i briljirao u Ligi prvaka sve do finala. U finalu protiv Real Madrida, koje je Liverpool izgubio 3:1, u suzama je napustio teren nakon pola sata igre.
 
Egipćanin je stradao u duelu sa Sergiom Ramosom, ozlijedio je rame i nije mogao nastaviti igru. Po izrazu lica činilo se da bi mogao ostati i bez Svjetskog prvenstva na koje je poslao Egipat pogotkom u 95. minuti protiv Konga prošlog listopada.

Nakon utakmice trener Liverpoola Jürgen Klopp komentirao je ozljedu svog najboljeg igrača.

"Vrlo je ozbiljna ozljeda. U bolnici je na snimanju, ili je ključna kost ili rame. Ne izgleda dobro", rekao je Nijemac.

Gotovo istovremeno egipatski savez objavio je priopćenje u kojem tvrde da je Salah ozlijedio ligamente ramena te da su vrlo optimistični u vezi njegovog nastupa na SP-u u Rusiji.

Finale je bilo tragično i za Realovog braniča Danija Carvajala, koji je zbog ozljede morao napustiti teren nekoliko minuta nakon Salaha. Isto mu se dogodilo i u finalu Lige prvaka 2016., kada je zbog ozljede propustio i Europsko prvenstvo. Još nije poznata težina njegove ozljede, čekaju se rezultati pregleda, no španjolski mediji već su proglasili Marca Bartru njegovom prvom zamjenom na španjolskom popisu za SP.
 

Pročitajte više