Engleski navijači žele Beckhama nazad u reprezentaciju

ZA VRIJEME susreta s Andorom, posebno u prvom poluvremenu, sa tribina u Barceloni odjekivalo je "Hoćemo Beckhama nazad".

Uz sve nedaće samo je to još trebalo McClarenu koji je Beckhama jednostavno "škartirao" čim se popeo u fotelju nacionalnog menadžera.

Doduše Beckham mu je pripomogao ostavljajući kapetansku traku, ali je istovremeno naglasio da je uvijek spreman doći pod zastavu.

"Lijepo je imati potporu navijača, to je ustvari najznačajnija stvar kojom je ispunjen nogomet, i zaista je lijepo čuti da te navijači još vole. Dobro je također to što su naši igrači ipak uspjeli osvojiti tri boda u atmosferi koja je obilovala ogromnim pritiskom na momčad. Bit će teško izboriti plasman u završnicu, međutim mislim da imamo kvalitetu i da ćemo proći" - rekao je Beckham.

Moglo se očekivati da nekadašnji kapetan Albiona uputi žalce na račun čovjeka koji ga sklonio sa reprezentativne scene, no Becks je ostao indiferentan na provokacije.

"Mislim da je pozicija engleskog menadžera uvijek na udaru kritike. Sjetite se Hoddlea, Keegana,  Erikssona . To je dio te funkcije. " - smatra Beckham.

Upitan je li kritika Macce bila pretjerana i nepravedna, odgovorio je diplomatski.

"Ne želim se u to miješati, ne bi bilo fer s moje strane komentirati bilo što. Meni je drago da su momci napravili rezultat u Barceloni" - rekao je Beckham pred sinoćnu dodjelu priznanja zaslužnim sportašima za promociju engleske sportske industrije u Londonu.

M.J.

Pročitajte više