Dembeleu zbog prsta u Costino oko prijeti suspenzija do jeseni

Screenshot: Youtube

TOTTENHAM I CHELSEA nakon divljačke bitke na Stamford Bridgeu pod istragom su FA-a zbog "nesposobnosti da kontroliraju igrače" tijekom gužvi u 47. i 87. minuti, kao i nakon završetka utakmice i prijeti im financijska kazna, dok Moussi Dembeleu prijeti prilično duga prisilna pauza.

Belgijski veznjak Tottenhama na utakmici je prošao nekažnjeno zbog guranja prsta u oko Chelseajevom napadaču Diegu Costi, ali engleski nogometni savez prema njemu neće biti ni blizu milosrdan kao sudac utakmice Clattenburg: "Igračevo nasilničko ponašanje bilo je takvo da kazna od tri utakmice suspenzije, koja se inače izriče u ovakvim slučajevima, očito nije dovoljna." navodi FA, koji je poručio da će sve sporne situacija na utakmici pregledati tri bivša vrhunska nogometna suca i nakon toga napisati izvješće savezu. 
 
Engleski mediji navode da Dembeleu prijeti suspenzija do 10 utakmica, što se nakon ovakvog nalaza iz saveza čini itekako realno. S obzirom da su do kraja ove sezone još samo dvije utakmice, a iduća počinje sredinom kolovoza, Dembele bi prvu iduću utakmicu nakon nabadanja Coste, mogao zaigrati tek pred jesen. 

Pročitajte više