Englezi ne odustaju: Slaven Bilić opet među kandidatima za klupu West Hama

ALAN CURBISHLEY prema navodima britanskih medija trebao bi napustiti klupu West Hama jer se klupsko čelništvo ne slaže s načinom na koji vodi momčad. Predsjednik Čekićara, Islanđanin Bjorgolfur Gudmundsson zainteresiran je za angažman trenutnog hrvatskog izbornika Slavena Bilića koji je na samom vrhu popisa.

Bivši igrač West Hama Slaven Bilić, koji je na Upton Parku igrao godinu i pol sakupivši 48 nastupa, vrlo je zainteresiran za preuzimanje kormila slavnog istočnolondonskog kluba.

Gudmundsson je već nudio milijun funti godišnje - sad nudi više?

Čekićari su za dovođenje Bilića već bili zainteresirani prošle godine, nakon velike pobjede Hrvatske na Wembleyju, ali je hrvatski izbornik odbio ponudu vrijednu milijun funti godišnje kako bi nastavio voditi reprezentaciju. Unatoč tome što kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nisu niti počele i što je Bilić potpisao novi ugovor s HNS-om, postoji sumnja kako izbornik neće moći odbiti veliku svotu koju je West Ham spreman ponuditi za njegove usluge.

West Ham u trećem kolu Premiershipa igra utakmicu protiv Blackburna i u slučaju negativnog rezultata Curbishley sigurno "leti" s klupe, a lov na Bilića se intenzivira.

R.J.
Foto: Index

Pročitajte više