VIDEO Phoenixova "supermomčad" pometena u prvom krugu NBA play-offa

Foto: EPA

MINNESOTA Timberwolvesi prvi su četvrtfinalisti NBA doigravanja, nakon što su u četvrtoj utakmici prve runde pobijedili Phoenix Sunse u gostima 122:116, ostavivši ih tako bez ijedne pobjede u play-offu. Velik je to neuspjeh Phoenix Sunsa, koji su ove sezone složili supermomčad, bar što se tiče visokih ugovora. Spojili su Kevina Duranta, Devina Bookera i Bradleyja Beala, tri igrača All-Star kalibra, no nisu uspjeli izbalansirati momčad kako bi bila konkurentna za titulu.

U četvrtoj i zadnjoj utakmici ove serije odličan je bio Anthony Edwards, koji je zabio 40 poena. Sjajno je gađao tricu (7/10) te skupio devet skokova i šest asistencija. Karl Anthony Towns za Timberwolvese je zabio 29 poena uz deset skokova. Kod Phoenixa je odličnu utakmicu odigrao Devin Booker, koji je zabio 49 poena, dok je Durant ubacio 33.

Minnesota, koja je završila regularnu sezonu na trećem mjestu, u četvrtfinalu, odnosno polufinalu Zapadne konferencije, čeka boljeg iz dvoboja Denvera i Lakersa. Trenutno u toj seriji Denver vodi 3:1.

VIDEO: Arena Sport

 

Pročitajte više