Englezi se uključili u borbu za Darija Srnu

PREMA pisanju otočkih medija zahuktala se utrka premierligaša za hrvatskim reprezentativcem i kapetanom Šahtara Darijom Srnom.

Britanci pišu kako je prije nekoliko dana u pregovore sa Šahtarom stupio i londonski Tottenham, u kojem igraju još dva hrvatska reprezentativca Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Pregovori klubova su u tijeku, međutim spominje se kako Srna nije oduševljen ovom opcijom, pogotovo nakon što već neko vrijeme sanjari o dresu Barcelone i transferu na Nou Camp.

Upravo zato Barcelona ima prednost, međutim prema najnovijim informacijama situacija se malo zakomplicirala, jer je u igru ušao i Chelsea Romana Abramoviča koji bi našeg reprezentativca vrlo rado sljedeće sezone gledao na Stamford Bridgeu.

Ipak, treba uzeti u obzir da londonski Chelsea u posljednje vrijeme jako često gubi bitke za igrače, što se prije nije događalo. Tako je primjerice Glen Johnson, velika želja londonskog kluba na kraju izgleda sve dogovorio s Liverpoolom.

Dodajmo kako je Eurosport Darija Srnu svrstao među 50 najboljih igrača globusa. Inače, Srna prema Transfermarktu vrijedi 17 milijuna eura, a visina odštete Šahtaru varira oko 25 milijuna eura.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više