Englezi u euforiji, Ferdinand se divi 19-godišnjem igraču

Foto: Profimedia

ENGLESKA je sjajnim nastupom započela Svjetsko prvenstvo. U prvom kolu je sa 6:2 slavila protiv Irana.

"Puno se pričalo i nagađalo o našoj formi, ali pokazali smo svima koliko smo kvalitetni i što možemo napraviti u Kataru", rekao je Bukayo Saka, dvostruki strijelac protiv Irana. "Ne mogu opisati ovaj osjećaj, nevjerojatan je. Tako sam sretan i ponosan. Ovo je poseban dan. Osjećam podršku suigrača, stručnog stožera i navijača", dodao je Arsenalov igrač.

Legendarni Rio Ferdinand posebno je nahvalio 19-godišnjeg veznjaka Borussije Judea Bellinghama nakon današnje predstave. "Kada pričamo o veznim igračima iz moje ere, nitko od njih nije radio ovo što on radi u ovim godinama i na ovoj razini. Ne kažem da je bolji od njih ili da će biti bolji, ali ovo je fantastično vidjeti."

"Engleska je dokazala da je jedan od favorita za osvajanje prvenstva, izjednačila je svoj najbolji rezultat na startu prvenstva demoliranjem Irana", piše engleski The Sun, dok Daily Mail navodi kako je engleski izbornik Gareth Southgate devetom pobjedom na velikim natjecanjima postao najuspješniji izbornik u povijesti reprezentacije.

Pročitajte više