EP rukomet: Janković reagirao na pismo HRS-a

NAKON što je Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Željko Kavran poslao protestno pismo čelnicima Europske rukometne federacije (EHF), Organizacijskom odboru Europskog prvenstva i predsjedniku Rukometnog saveza Slovenije (RZS) zbog odluke Organizacijskog odbora da se smanji broj karata za polufinalnu utakmicu EPa između Slovenije i Hrvatske te zbog odnosa prema hrvatskim navijačima u Sloveniji, čelnik RZS-a Zoran Jankovića reagirao je na Kavranovo pismo.

"Žao mi je što se Kavran odlučio na takav način komunikacije jer se time atmosfera uoči utakmice dodatno zaoštrila," kazao je Janković. Predsjednik RZS-a ponašanje policije opravdao je događajima s Europskog prvenstva u vaterpolu, što se održalo u Kranju. "Navijački neredi iz Kranja još uvijek su nam svima u sjećanju," dodao je Janković.

Čelnik Organizacijskog odbora Europskog prvenstva tvrdi kako je hrvatskim navijačima više od 800, a ne 450 ulaznica. "HRS ima na raspolaganju 450 ulaznica, 100 je dobio Mercator Hrvatska, u prodaji su hrvatski navijači kupili još 350 ulaznica, podijelili smo i 50 VIP akreditacija," izjavio je Janković.

Pročitajte više