Eto´o: Ne smijemo primiti pogodak

"SPOSOBNOST da Samuel Eto'o postigne pogodak kada je to najvažnije jedan je od najvažnijih razloga što ga je Inter mijenjao Zlatanom Ibrahimovićem prošloga ljeta", piše službena web-stranica europske nogometne federacije (UEFA).

Postigao je Kamerunac pogotke u finalima Lige prvaka 2006. i 2009. godine, a važan je njegov gol za Inter bio onaj na Stamford Bridgeu kojim je svladao Chelsea u uzvratnoj utakmici osmine finala natjecanja.

"Nadam se da ta londonska utakmica nije bila moja najbolja ove sezone. Najbolja uvijek mora biti ona sljedeća. Svoju sam važnost u Londonu iskazao golom, ali zaslužni za pobjedu bili su svi nogometaši Intera i navijači koji su nas bodrili. Svoje ćemo ciljeve ostvariti jedino ako budemo svi zajedno davali sve od sebe", kaže Eto'o.

"Siguran sam da utakmica protiv CSKA neće biti ništa lakša od one londonske. Nadam se da ću igrati i da ću biti dobar kako bih momčadi omogućio lakši uzvrat. Imamo šanse, 1:0 bi bio dobar rezultat, a 2:0 savršen. Najvažnije će biti ne primiti pogodak," zaključio je.

Pročitajte više