HRVATSKA REPREZENTACIJA

Evo gdje gledati mladu Hrvatsku u kvalifikacijama za Euro

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija do 21 godine danas od 18 sati u Kranjčevićevoj dočekuje San Marino u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Prijenos utakmice je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Najava utakmice

Bilo bi pravo čudo da Hrvatska danas ne dođe do pobjede s obzirom na to da je San Marino do sada upisao sedam uvjerljivih poraza uz gol-razliku 0:30.

Hrvatska ima tri pobjede iz šest utakmica, no odigrala je utakmicu manje od vodeće Češke koja ima 15 bodova. U prošloj utakmici je remizirala kod Češke 0:0. Do kraja kvalifikacija su još četiri kola.

"Situacija je jednostavna, no nimalo lagana. Ako se želimo plasirati na Europsko prvenstvo, moramo pobijediti sve utakmice do kraja kvalifikacija. I u tom slučaju nažalost ne ovisimo sami o sebi, ali imamo velike šanse da s te četiri pobjede dohvatimo Euro, što nam je cilj i velika želja", kazao je na press-konferenciji izbornik Bišćan koji je reprezentativnu akciju u rujnu propustio zbog koronavirusa.

"Bilo je stvarno specifično i čudno. Nije mi to baš najbolje sjelo jer sam se radovao i očekivao utakmice. Bilo je tako kako je bilo, dečki su sve super odradili, odigrali jednu jako dobru utakmicu protiv Grka i jednu čvrstu i tvrdu utakmicu protiv Čeha. Najvažnije je da smo nakon te dvije utakmice ostali u borbi za plasman na Euro. U te dvije utakmice ciljevi su ostvareni."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više