LIGA NACIJA

Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatska - Francuska

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U PONEDJELJAK od 20:45 na Poljudu utakmicu drugog kola Lige nacija igrat će Hrvatska i Francuska. Bit će to dvoboj reprezentacija koje su igrale finale SP-a prije četiri godine, ali i ekipa koje su iznenađujuće poražene na otvaranju ovog natjecanja. Hrvatska je u petak u Osijeku izgubila 3:0 od Austrije, dok je Danska u gostima iznenadila svjetskog prvaka. Utakmicu možete uživo pratiti na Novoj TV. 

Poznati su i sastavi

U Dalićevoj postavi za Francusku preostale su samo još tri dvojbe, na lijevom beku, stoperu i u vrhu napada, te bi prva jedanaestorica Hrvatske trebala izgledati ovako: Livaković - Juranović, Erlić, Vida/Šutalo, Sosa/Barišić - Brozović, Kovačić, Modrić - Brekalo, Majer, Kramarić/Budimir.

Deschamps je na presici rekao da nije odustao od Mbappea, a Benzema ima probleme i u privatnom životu nakon što je danas saznao presudu za pokušaj ucjene te je dobio uvjetnu zatvorsku i novčanu kaznu.

Na Poljudu ne bi trebali nastupiti ni Kante, Coman ni Kounde. Prema L'Equipeu, sastav Francuske bit će: Maignan  - Coman ili Clauss, Pavard, Saliba, Kimpembe, Digne - Tchouaméni, Rabiot - Griezmann - Nkunku, Ben Yedder.

 

Pročitajte više