Evo kako izgleda Call of Duty WW2 multiplayer

Screenshot: Twitch.tv

Jedan od najvažnijih elemenata kompletnog Call of Duty serijala je i mod za više igrača. Kako će on izgledati u nadolazećem Call of Duty WW2, imali smo priliku vidjeti na Gamescomu u Kölnu.

>>Call of Duty WW2 izgleda spektakularno, ovo bi mogla biti najbolja pucačina svih vremena!

Ekshibicijski meč organizirao je studio iza igre Sledgehammer Games kako bi brojnim obožavateljima predstavio mod za više igrača, a onda i određene esport elemente. Na pet mapa igrali su Team CouRage i Team Visca, sastavljeni od renomiranih igrača i komentatora CoD esporta.  
 
Iako meč nije imao natjecateljsku vrijednost, Team CouRage je pobijedio na četiri mape i tako odnio ukupnu pobjedu. Puno važnije od toga bilo je to da smo imali priliku vidjeti kako će izgledati Call of Duty esport nakon izlaska nove igre. 
 

 
Call of Duty serijal je u prošao mnoge faze u svojoj dugoj povijesti, ali izgleda da je namjera nadolazećeg naslova da izvuče najbolje od toga. Povratak tematike Drugog svjetskog rata bit će prirodniji starijim igračima, ali način igre neće se previše mijenjati. Brojni profesionalni Halo igrači već su najavili prelazak na Call of Duty, upravo zato što smatraju kako ima puno bolju perspektivu.
 
Popularnost cijelog serijala zagarantirat će mu određeno mjesto u svijetu esporta, iako će teško parirati najpopularnijim igrama. Call of Duty WW2 puno je zabavniji igračima nego gledateljima, a upravo će to na kraju napraviti razliku. Dinamična i brza pucačina u kojoj se igra više modova nije toliko zanimljiva oku i igračima koji je ne igraju. 
 
Jedan od predstavljenih noviteta je Skycam koji se prvi put pojavio u Call of Duty esportu. Radi se o načinu praćenja meča iz ptičje perspektive, što olakšava gledateljima praćenje akcije i taktika. Uz poprilično prosječan izgled ostatka prijenosa meča, Skycam neće biti prijelomni faktor. Cijeli meč dostupan je na Twitc.tv kanalu Call of Duty. Call of Duty WW2 trebao bi izaći 3. studenog.
 
Screenshot: Twitch.tv

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

Pročitajte više