Evo što je Olmo objavio kad je vidio Gvardiolov gol Realu

Foto: Profimedia

REAL MADRID i Manchester City odigrali su 3:3 na stadionu Santiago Bernabeu u fantastičnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Prekrasan pogodak, prvi otkako je stigao u City, postigao je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol. Nakon dodavanja Jacka Grealisha Gvardiol je slabijom, desnom nogom opalio s 20-ak metara te je lopta odsjela u mreži uz samu vratnicu. Golman Reala Andrij Lunin ništa nije mogao i City je poveo 3:2. No, Real je do kraja zabio za konačno izjednačenje.

Dani Olmo, bivši igrač Dinama i sadašnja zvijezda RB Leipziga, oglasio se na X-u čim je Gvardiol zabio gol. Španjolski reprezentativac napisao je samo "Joško..." te stavio emotikon "😳". Time je, očigledno, želio iskazati divljenje potezu bivšeg suigrača.

Podsjetimo, Olmo i Gvardiol su zajedno igrali u Dinamu, a potom i RB Leipzigu te su obojica među najvećim prodajama zagrebačkog kluba. Prema podacima Transfermarkta, Dinamo je dosad na Olmovu transferu zaradio 29 milijuna eura, što može porasti s idućom prodajom, dok je od Gvardiolovih promjena klubova dobio 36.8 milijuna eura.

Pročitajte više