Fenomenalna partija zvijezde Knicksa za pobjedu. Zabio je gotovo pola poena svog tima

Foto: Profimedia

NEW YORK KNICKSI poveli su 3:1 protiv Philadelphia 76ersa u prvoj rundi doigravanja NBA lige. Momčad iz New Yorka gostujućom je pobjedom stigla nadomak prolaska u drugi krug, a priliku da to ostvari imat će već u idućoj utakmici, i to na domaćem parketu.

Fenomenalnu utakmicu odigrao je Jalen Brunson. Playmaker Knicksa postigao je 47 poena, što je gotovo pola poena cijele momčadi, uz vrlo dobar šut 18/34. Ujedno je postavio i novi rekord Knicksa po broju poena na jednoj utakmici play-offa. Tome je pridodao i deset asistencija te četiri skoka. Sa 16 poena i 14 skokova pratio ga je OG Anunoby. Philadelphiju je s 27 koševa, 10 skokova i šest asistencija predvodio Joel Embiid, a Tyrese Maxey dodao je 23 poena i po šest asistencija i skokova.

Bogdanović se ozlijedio

Bojan Bogdanović na terenu je proveo samo minutu za Knickse jer se ozlijedio na startu druge četvrtine. Na njega je u borbi za loptu pao Nicolas Batum, a hrvatski košarkaš se uz bolnu grimasu primio za zglob.

Nakon toga je šepajući napustio teren i otišao u svlačionicu. New York Knicksi ozljedu su okarakterizirali kao "kontuziju lijevog stopala", a razlog za optimizam leži u činjenici da su isprva objavili da je "upitan" za povratak u utakmicu, što sugerira da ozljeda možda i nije tako ozbiljna. Ipak, naknadno je objavljeno da se Bogdanović neće vratiti.

Pročitajte više