Ferdinand usred emisije napustio studio u Parizu. Idući dan se javio iz drugog grada

Screenshot: X (Twitter)

SLAVNI engleski branič Rio Ferdinand (45) danas radi kao stručni komentator. U utorak, uoči početka utakmice Lige prvaka između PSG-a i Newcastlea (1:1), odjednom je napustio studio TNT Sportsa u Parizu. Ligu prvaka komentirao je s bivšim igračima Jermaineom Jenasom i Shayom Givenom.

No, nije ostao do kraja, a voditeljica Laura Woods objasnila je kako se radi o "nepredviđenim okolnostima" te dodala da je s njim sve u redu. Daily Mail je objavio kako se Ferdinand nije dobro osjećao, zbog čega je otišao odmoriti u hotel. Brojni engleski mediji pisali su o njegovom iznenadnom odlasku koji je zabrinuo fanove, a on se iz Istanbula javio u srijedu putem X-a (bivšeg Twittera). 

"Ljudi, ne paničarite. Živ sam"

"Ljudi, ne paničarite. Živ sam i spreman za večerašnju utakmicu u Istanbulu", napisao je Ferdinand, misleći na utakmicu Galatasaraya i Manchester Uniteda (18:45) u skupini A. Ako United izgubi, ostat će bez mogućnosti za plasmanom u osminu finala Lige prvaka.

Ferdinand je i objavio video s istanbulskog aerodroma. "Skoro nisam stigao na ovaj let i utakmicu, ali ovo je Manchester United. Morao sam biti ovdje", poručio je Ferdinand u videu. Ferdinand je između 2002. i 2014. upisao 455 nastupa za United i s njim osvojio 15 trofeja.

Pročitajte više